Tel.: 056 98 06 41
Contact
Propere tanks voor een optimale opslag!

Aarzel geen moment om uw tanks door ons te laten reinigen.

Tank laten reinigen

Het veilig reinigen van een tank zal u zonder spijt door ons laten uitvoeren. Wij klaren deze klus op een nette manier. Voor particulieren reinigen wij bijvoorbeeld mazouttanks. Dit kan voor een normale onderhoudsreiniging zijn voor een optimaal gebruik in de toekomst. Ook wanneer u uw tanks wil laten verwijderen, zorgen wij in eerste instantie voor een lediging en het correct uitkuisen. Na onze inbreng bezorgen wij u de nodige attesten.

Naast particulieren zijn wij thuis in het reinigen van industriële tanks of silo. Is uw tank na enkele jaren van gebruik toe aan een onderhoudsbeurt dan zijn wij er om ze leeg te pompen en uit te kuisen. Nadien zal u eens zoveel geniet hebben van deze opslagplaats. Ook als uw silo of tank zijn beste tijd gekend heeft en moet afgebroken worden, mag u op ons rekenen. Wij komen langs op uw bedrijf voor een grondige uitkuis van de tank zodat de afbraak nadien vlot kan verlopen.

Iedere sector in het bedrijfsleven mag ons contacteren voor het laten reinigen van een tank. Wij komen eventueel op voorhand even langs om de werken voor te bereiden en om u een aangenaam betaalbare prijs te geven. Dankzij onze jarenlange ervaring zal u versteld staan van de vlotte afwerking van uw tankcleaning.

Cleaning van tanks en silo’s:

  • bij particulieren zoals mazouttanks
  • industriële reinigen van silo’s en tanks
  • tegen budgetvriendelijke prijzen
  • veilige en nette reiniging

Weet u geen raad voor het laten reinigen van een kleine of grote tank? Eén gouden advies contacteer ons nu om uw afspraak te maken.

Contacteer ons! 056 98 06 41