Tel.: 056 98 06 41
Contact
Wij halen alle vuiligheid uit iedere put!

Ruimingswerken in de omgeving Kortrijk mag u meteen aan ons geven.

Ruimingswerken kortrijk

U krijgt ongetwijfeld een  goed gevoel wanneer u ruimingswerken door ons laat uitvoeren. Iedere particulier, KMO, groter bedrijf of overheidsdienst in de regio Kortrijk wordt onmiddellijk geholpen als er zich iets voordoet met een sceptische of andere put. Als u merkt dat de sceptische, sterf- of vetputten aan het vollopen zijn, wacht dan niet te lang voor een grondige reiniging.

U moet evenmin ver zoeken voor een daadkrachtig optreden van een ruimingsdienst. Wij maken met u een afspraak wanneer het u past om deze putten te ruimen en op te kuisen. Wij laten nadien alles netjes achter zodat u geen enkele hinder meer ondervindt. Ook alle andere putten die op tijd geledigd en geruimd moeten worden behoren tot onze ruimingswerken. Wij zijn vanuit Kortrijk een flexibele partner voor ruimingen met uitgebreide diensten.

Wij werken met eerlijke tarieven voor iedere ruiming. Bij ons zal u geen woekertarieven voorgeschoteld krijgen maar budgetvriendelijke prijzen die u uitnodigen om ook de volgende keer op ons een beroep te doen. Onze medewerkers staan steeds vriendelijk tot uw dienst voor bijkomende vragen over bijvoorbeeld het oplossen van verstopte leidingen, geurdetectie of camera-onderzoeken om de toestand van leidingen te bekijken. Het zijn allemaal diensten die wij graag voor u uitvoeren.

Ruimingswerken gecombineerd:

  • met klantvriendelijk service
  • aan zachte tarieven
  • uitgebreide service voor bijkomende opdrachten
  • vlotte en snelle afhandelingen
  • propere werken
  • voor de meest uiteenlopende putten

Vind een adequate oplossing om uw sceptische putten tot overstroomde garages te ruimen door ons nu te benaderen voor een afspraak.

Contacteer ons! 056 98 06 41