Tel.: 056 98 06 41
Contact
Opgeruimd staat altijd netjes bij ons!

Dé ruimdienst vanuit Kortrijk die ledigt en reinigt zoals het moet.

Ruimdienst kortrijk

Net zoals de brede regio rond Kortrijk waarin wij er voor u zijn,  bieden wij onze klanten eveneens een heel ruime waaier aan diensten. Zo maakt u snel kennis met onze eenvoudige ruimdienst. De meeste mensen denken vooral aan het ruimen van sceptische putten bij deze dienst. Uiteraard voeren wij deze ruiming voor u uit maar wij gaan nog veel verder.

Wij ledigen en reinigen naast sceptische putten ook regenputten, waterputten, sterfputten en vetputten. Voor een optimale werking van deze putten is het aan te raden om ze op tijd te laten reinigen. Wij hebben hiervoor alle kennis en materiaal in ons bezit. Momenteel telt ons wagenpark twee wagens die al deze ruimingen perfect aankunnen. Deze diensten voeren wij zowel uit bij particulieren als bij bedrijven. Daarom hebben carwashbedrijven de juiste oplossing aan ons voor het ledigen van hun putten. Ook het ruimen van mazouttanks met het bezorgen van de nodige attesten laat u gerust door ons uitvoeren.

Het hoeven niet alleen putten of tanks te zijn die geruimd moeten worden. Onze ruimdienst vanuit Kortrijk staat eveneens in voor het reinigen van ondergelopen kelders, kruipkelders en garages die bijvoorbeeld na een storm zijn ondergelopen. Om nog een stapje verder te gaan, kunnen wij ook vijvers ledigen en reinigen voor opnieuw proper water in de vijver of om de waterplas weg te halen.

Ruimdienst met alle kwaliteiten:

  • voor particulieren en bedrijven
  • voor alle soorten putten
  • kelders en garages
  • tot vijvers

Blijf niet zitten met een sceptische put die te vol is, door ons in te lichten, zal er snel geledigd en geruimd worden.

Contacteer ons! 056 98 06 41