Tel.: 056 98 06 41
Contact
Ontstoppen zonder te breken!

Een leiding laten ontstoppen mag u gerust overlaten aan onze specialisten.

Leiding laten ontstoppen

Een douche waarin het water niet meer wegloopt of een lavabo waarin het water blijft staan, het zijn maar enkele voorbeelden van nare momenten. Waarschijnlijk heeft u dan te maken met verstopte leidingen. Leidingen die weggewerkt zijn achter muren, tegels, onder vloeren of in de chape. Voor u in paniek schiet, moet u eerst ons contacteren. Wij bezorgen u meteen een gerust gevoel door uw leiding te laten ontstoppen.

Denk niet aan het afbreken van constructies of vervangen van leidingen. Wij ontstoppen leidingen onder hoge druk zodat alles zonder te grote ingrepen kan blijven zoals het was. Voor ons maakte het niet uit wat er ontstopt moet worden. Afvoerleidingen, riolen, douches, lavabo’s, keukenaflopen of toiletten, wij zorgen ervoor dat er terug water kan doorlopen. Deze ontstoppingen gelden zowel voor particulieren, bedrijven als voor overheden. U hoeft geen tussentijdse middeltjes te kopen om in de leidingen te gieten. Bij ons krijgt u meteen een definitieve oplossing.

Ervaart u na het laten ontstoppen van een leiding nog andere problemen met afvoer of aflopen dan zoeken wij verder. Mogelijk zijn er andere oorzaken van de problemen aan de afvoer of riolering. Wij voeren dan een grondig cameraonderzoek uit. Hiermee wordt snel vastgesteld of er verzakkingen zijn of waarom er steeds terugkerende verstoppingen zijn. De beelden van het onderzoek worden op USB-stick opgenomen om te kunnen gebruiken bij latere herstellingen, eventueel met tussenkomst van de verzekering.

Ontstoppen van alle leidingen

  • van douches, baden, toiletten en riolen
  • bij particulieren, KMO’s en overheidsdiensten
  • met verder cameraonderzoek als het nodig is

Bel ons nu om uw leiding in Kortrijk en omgeving te ontstoppen.

Contacteer ons! 056 98 06 41