Tel.: 056 98 06 41
Contact
Behoud zuivere en open leidingen!

Iedere afvoer zullen wij voor u ontstoppen in Kortrijk en brede omgeving.

Afvoer ontstoppen kortrijk

Loopt het water niet goed meer weg na het afwassen of blijft het water in bad staan ondanks dat u het wil laten leeglopen? Ga voor een doeltreffende en vooral duurzame oplossing bij het ontstoppen. Wij laten uw afvoer weer aan honderd procent werken door een ingreep met hoge druk. Het is niet onze bedoeling om u op te zadelen met allerhande breekwerken. Wij komen vanuit Kortrijk naar u toe voor een snelle en makkelijke oplossing.

Bedrijven die tijdens het productieproces hinder ondervinden van hun afvoer hebben eveneens baat met onze tussenkomst. Wij gaan na waar het probleem zich in de leidingen bevindt en gaan nadien aan de slag om de getroffen leiding te ontstoppen. Eender welke leiding verstopt in het bedrijf, onze firma uit Kortrijk zorgt er binnen de kortste keren voor dat ze weer functioneert.

Maar ook de overheden kunnen een gebruik maken van onze diensten. Dit kan zowel voor verstopte leidingen in hun gebouwen als voor riolen onder de straten. Net zoals bij voorgaande voorbeelden kunnen wij bij problemen met riolen een cameraonderzoek opstarten. Op die manier gaan wij tot in de details na waar er scheuren, lekken of boomwortels in de riolen en leidingen zitten. Het is een goede hulp om nadien doelgericht op te treden. Ook het opsporen van waar een bepaalde geurhinder komt, mag u aan ons overlaten.

Wij ontstoppen alles:

  • leidingen in woningen, bedrijven en overheidsgebouwen
  • eventueel met cameraonderzoek
  • met behulp van hoge druk
  • opsporen van allerlei leidingproblemen

De verstopte leiding die u parten speelt, ontstoppen wij voor u na een telefoontje naar ons.

Contacteer ons! 056 98 06 41